آموزش کهنه کاری روی پلی استر

14 مرداد

کهنه کاری

کهنه کاری در واقع همان پتینه کاری می باشد، اما با آنکه بسیاری از افرادی که در این زمینه فعالیت دارند این دو را هم معنی می دانند اما شاید درستروش صحیح این باشد که کهنه کاری را شاخه ای از پتینه کاری دانست چرا که پتینه کاری در واقع هنری گسترده می باشد و کهنه کاری یکی از تکنیک های آن می باشد. کهنه کاری روی دیوار بسیار مورد استفاده و پر طرفدار است، اما بیشتر آن را با نام پتینه کاری روی دیوار می شناسند، در این نوع از پتینه کاری دیوار ها را به شکل خانه ها یا کاخ های قدیمی در می آورند و در واقع آنها را به شکل کهنه در می آورند، رنگ هایی که در این نوع از کهنه کاری به کار می رود بیشتر مایل به سبز، مسی و آبی می باشند چرا که می توانند نمایی قدیمی را ایجاد کنند. جالب است بدانید کهنه کاری از گذشته بسیار دور وجود داشته است و کاخ هایی که پتینه شده اند که بیشتر در اروپا و به خصوص ایتالیا وجود دارند از شواهد این مورد می باشند. در ادامه ما آموزش کهنه کاری روی پلی استر را برای شما آماده کرده ایم.

آموزش کهنه کاری روی پلی استر

دوستان عزیز و همراهان همیشه هنری از اینکه یک آموزش دیگر را با شما همراه هستیم بسیار خوشحال هستیم، امیدواریم که این آموزش برای شما مفید واقع شود، در این آموزش با عنوان آموزش کهنه کاری روی پلی استر در خدمت شما عزیزان هنری می باشیم، در اینجا ما از رنگ اکستریم لایت استفاده می کنیم، این رنگ ها برای کار های دکوراتیو بسیار مناسب می باشند و حلال آنها آب می باشد، این رنگ برای ایجاد سایه و البته برنزه کردن کار بهترین گزینه می باشد. این رنگ برای پتینه کاری روی سفال بسیار مناسب می باشد. وسایل مورد نیاز ما برای این آموزش می تواند شامل پایه پلی استر و پودر کهنه کاری سبز و رنگ اکستریم لایت و رنگ اکریلیک باشد. در ابتدای کار بهتر است تمامی سطح پلی استر را با رنگ آکریلیک قهوه ای بپوشانید و بعد از آن قسمت هایی را که برجسته هستند را با دستمالی نم دار پاک کنید، بعد از آن رنگ اکستریم لایت برنز را به سطح کار اعمال کنید، کار شما تمام شده است اما برای فیکس کردن کار می توانید از اسپری فیکساتور استفاده کنید.

کهنه کاری روی چوب

بسیاری از مردم فکر می کنند وسایل چوبی قدیمی که از شکل افتاده اند جایشان کنار زباله ها است اما این تفکر هرگز صحیح نمی باشد، چرا که آنهایی که دستی در طراحی داخلی دارند می دانند که وسایل چوبی قدیمی چه ارزشی دارند و این توانایی را دارند که به خانه شما نمایی کلاسیک و نوستالژی بدهند و دیزاین داخلی خانه شما را زیبا و شیک می کنند. برای همه ما از مادر بزرگ و پدر بزرگ هایمان اسباب خانه و چمدان هایی به ارث باقی مانده است اما متاسفانه همه ما آنها را در انباری ها جای داده ایم با آنکه با کمی تغییر می توان این وسایل را به وسایلی زیبا و جذاب تبدیل کرد، یکی از بهترین تغییرات کهنه کاری یا پتینه کاری روی چوب می باشد. به عنوان مثال شما می توانید مبلمان قدیمی خود را که از شکل افتاده اند به شکلی زیبا و آنتیک تغییر دهید و گوشه ای از خانه خود را حال و هوایی تازه ببخشید. شما می توانید با این تکنیک ظاهر مبلمان را به حالت ترک خورده و یا چند رنگ در بیاورید، با این کار شما سن مبلمان را پنهان می کنید و تنها خودتان می دانید که چند سال است این مبلمان را دارید.

کهنه کاری روی شیشه

یکی از دیگر انواع کهنه کاری پتینه کاری روی شیشه می باشد، با استفاده از این تکنیک شما می توانید شکلی زیبا را به شیشه ها ببخشید به عنوان مثال شما می توانید روی قسمتی از شیشه ها حس سنگی بودن را القا کنید، این کار را با کهنه کاری روی شیشه انجام می دهیم. شما می توانید با استفاده از این تکنیک شیشه ها را به شکلی زنگار یا ترک خورده در بیاورید، کهنه کاری روی شیشه یک ایده خوب برای ظروفی که در هفت سین به کار می برند می باشند. جالب است بدانید راهکار های زیادی برای طراحی و پتینه کاری ظروف وجود دارد که انتخاب آن به عهده خود هنرمند می باشد. بسیاری از ظروفی که در سفره عقد استفاده می شوند نیز با پتینه کاری دیزاین شده اند. در حقیقت می توان گفت اکثر مجسمه ها و البته ظروف دکوری به شکلی در ارتباط با پتینه کاری تزیین و دیزاین شده اند. یک گلدان شیشه ای معمولی و ساده را می توان با پتینه کاری تبدیل به اثری هنری و زیبا و البته پر نقش کرد. از آنجایی که بسیاری از خانم های هنری از پتینه کاری روی شیشه لذت می برند خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می دهیم.

نظر خود را وارد نمایید.

خبرنامه

دریافت آخرین اخبار
back to top