مزیت پتینه کاری

12 خرداد

پتینه کلاسیک و مدرن

پتینه کاری یک نوع پوشش هنرمندانه روی دیوار است، این هنر دارای انواع مختلفی می باشد. پتینه کاری اصولا روی دیواری که تنها دارای یک رنگ است انجام می شود، حالا این رنگ می تواند رنگ روغن، پلاستیک یا اکریلیک باشد. همچنین در رابطه با طرح های پتینه می توان گفت طرح ها ممکن است برجسته یا تخت باشند و این بستگی به سلیقه شما دارد. اما در کل می توان گفت پتینه کاری را به دو دسته کلاسیک و مدرن تقسیم می کنند.

در پتینه کاری کلاسیک اصولا پتینه ها جلوه ای قدیمی به خانه می بخشند. به عنوان مثال پتینه کاری برجسته که در گذشته به عنوان اصلی ترین نوع پتینه کاری روی دیوار کاربردی بوده است، یکی از انواع کلاسیک پتینه است. یکی از دیگر انواع پتینه کاری کلاسیک پتینه کاری با ورق طلا می باشد، که در این مورد از خمیر مخصوص پتینه کاری استفاده می شود و تنها برای تزئین آن از رنگ طلایی استفاده می شود. از دیگر انواع پتینه کاری کلاسیک می توان از پتینه نقش سنگ، آجر و ترک نام برد. یکی از دیگر انواع پتینه کاری که بسیار پرطرفدار نیز می باشد، کهنه کاری است شما با استفاده از این تکنیک ها می ‌توان دیوار های خانه خود را یا حتی وسایل خانه را به یک وسیله آنتیک تبدیل کنید، این کار اصولا با بهره گیری از یک روغن مخصوص به نام شاپون یا شاپان روی سطح مورد نظر شما انجام می شود.

اما در رابطه با پتینه کاری مدرن می توان از پوشش ابر و بادی که سطح مورد نظر را همچون آسمان می کند نام برد. یا تکنیک های جدید که موجب کشیدن فرشته می شود. یا با استفاده از تکنیک های نقاشی طرح چوب ایجاد می کنند، یا در بعضی موارد پوشش نقره ای را روی سطح ایجاد می کنند. جالب آنکه پتینه کاری را می ‌توان روی هر سطحی اجرا کرد به عنوان مثال از دیوار گچی و رنگ خورده و کاغذ دیواری شده گرفته تا سطوح چوبی وسایل خانه و نمای ساختمان ها و این مورد یک مزیت پتینه کاری می باشد.

مزیت پتینه کاری

پتینه کاری دارای مزیت هایی نسبت به رنگ می باشد که در این قسمت به بر شماری آنها خواهیم پرداخت. این هنر شما را از دست رنگ های ساده و بی روح تکراری مانند رنگ کرم، سفید و استخوانی خلاص می کند و شما با استفاده از این هنر می توانید ترک ها و موج های ایجاد شده روی دیوار خود را از بین ببرید. یکی از دیگر مزیت های پتینه کاری این است که وقتی شما به عنوان مثال پتینه کاری روی سفال را انجام می دهید موجب بالا رفتن عمر سفال نیز می شوید. پتینه در کل ضد آب می باشد، از این رو بسیاری از افراد پتینه کاری روی دیوار و سقف را نیز انجام می دهند و نگران کثیف شدن آن نیستند. یکی از دیگر مزیت های این هنر این است که هر زمان که قسمتی از کار شما آسیب ببیند می توانید به راحتی آن را ترمیم نمایید. در ضمن سرعت اجرای پتینه کاری از رنگ بسیار بیشتر است و در زمان کار بوی نامطبوعی را نیز پخش نمی کند. اما در کل یکی از مهمترین مزیت هایی که می توان برای پتینه کاری در نظر گرفت هزینه بسیار پایین این نوع اجرا است، به یاد داشته باشید که شما با استفاده از تکنیک های پتینه کاری می توانید تمام طرح هایی که با کاغذ دیواری اجرا می کنند را اجرا کنید و هزینه بسیار کمتری پرداخت کنید.

پتینه کاری چیست

پتینه کاری یکی از هنر هایی است که امروزه طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. برای اطلاع از پتینه کاری روی شیشه با هنری آنلاین همراه باشید. اگر شما از کسی که در زمینه دکوراسیون داخلی بسیار خبره است بپرسید که پتینه کاری چیست به شما می گویند که پتینه کاری یعنی هنر کهنه کردن فضای خانه، اما در حقیقت پتینه کاری خیلی گسترده تر از این عمل می کند. پتینه کاری در واقع یک هنر است که از ایتالیا وارد کشور عزیزمان شده است. این هنر شاخه های متفاوتی دارد و پتینه کاری ساختمان به مجموعه کار هایی گفته می شود که ظاهری قدیمی به دیوار های خانه می دهد. اگر به خانه ها و همینطور کاخ های قدیمی نگاهی بیاندازید و البته کاخ های ایتالیایی، انگلیسی و روسی، نمونه هایی عالی را از هنر پتینه کاری خواهید دید. البته در ایران قدیم بیشتر از پتینه از گچ بری اساتید و هنر مندان ایرانی استفاده می شد و در واقع می توان گفت ایران دارای سبک برای خود بوده است. در ادامه درباره مزیت پتینه کاری برای شما نوشته ایم.

پتینه کاری با اسفنج

برای پتینه کاری با اسفنج ابتدا باید سطح زیر کار را رنگ بزنید. در انتخاب رنگ دست شما کاملا باز است اما پیشنهاد ما به شما این است که برای انجام این کار رنگی مخالف با رنگ پس ‌زمینه خود را انتخاب کنید. بعد از اعمال رنگ کمی صبر داشته باشید تا رنگ دیوار خشک شود و بعد از آن به وسیله یک اسفنج که به رنگ آغشته است به دیوار ضربه بزنید و طرح دلخواه خود را روی دیوار پیاده سازی کنید. هرگز فراموش نکنید که می توانید با یک تکه کاغذ می توانید رنگ اضافی اسفنج را بگیرید.

پتینه کاری با استفاده از پارچه

یکی از دیگر روش های پتینه کاری روی چوب است، برای اطلاع از این نوع از پتینه با ما همراه باشید. اما در این پاراگراف قصد داریم که پتینه کاری با استفاده از پارچه را به شما آموزش دهیم. برای این کار در ابتدای کار باید تعدادی پارچه کهنه پیدا کنیم و آنها را مچاله کنیم و به رنگ آغشته کنیم و با آن به دیوار ضربه بزنیم. البته شما می توانید به جای ضربه زدن به دیوار پارچه را روی قسمت هایی از دیوار که می خواهید بکشانید تا طرح هایی زیبا را خلق کنید. اصولا پارچه با صورت پیچانده شده در رنگ فرو می رود و به شکل وردنه بر روی دیوار کشانده می شود.

پتینه به روش رنگ ‌برداری

یکی از دیگر تکنیک ها رنگ برداری می باشد، شما برای این کار می توانید با استفاده از یک کاردک به جان دیوار های خانه خود بیافتید و به یاد داشته باشید که هرچه قدرت ضربه های شما بیشتر باشد طرح حرفه ای تر می شود، اما به یاد داشته باشید که این مسئله تنها برای دیوار هایی که سال ها از رنگ خوردنشان می گذرد صدق می کند و اگر شما دیواری داشته باشید که به تازگی رنگ زده اید نمی توانید این تکنیک را روی آن اجرا کنید مگر آنکه رنگ هنوز خیس باشد، در آن زمان است که شما می توانید با استفاده از یک پارچه و آب رنگ قسمت هایی از دیوار را پاک کنید.

نظر خود را وارد نمایید.

خبرنامه

دریافت آخرین اخبار
back to top