انواع چسب

14 اردیبهشت

چسب قطره ای

یکی از دیگر انواع چسب ها چسب قطره ای یا چسب یک دوسه می باشد، این چسب ها پایه های مشترک شیمیایی دارند هر دوی آنها همانند هم هستند با این تفاوت که چسب یک دو سه کمی غلیظ تر می باشد. این چسب ها با مواد شیمیایی ساخته شده اند و از آنجا که قدرت زیادی دارند برای چسباندن همه قطعه ها با هر جنسی که باشند کاربرد دارد. ویژگی بارز این چسب ها قدرت چسبانندگی بالای آنها و همینطور استحکام بالای آنها می باشد. چسب های 1-2-3 به همراه یک اسپری به فروش می رسند که این اسپری به تسریع عمل خشک شدن این چسب ها کمک شایانی می کنند. البته این چسب ها نیز مانند هر ماده دیگری ضرر های زیادی برای پوست و چشم انسان ایجاد می کنند. وقتی شما از این چسب ها استفاده می کنید بخاراتی ناشی از مصرف آنها در هوا بخش می شود و موجب صدماتی جدی به چشم و ریه های شما می شود. به همین علت است که همیشه توصیه می کنند این چسب ها را در جایی که تهویه مطبوع دارد و یا هوای آزاد به کار ببرید.

انواع چسب

همانطور که می دانید نقش اصلی یک چسب متصل کردن دو جسم به یکدیگر می باشد. اجزای تشکیل دهنده چسب ها با توجه به نوع و مصرف آنها می تواند بسیار متفاوت باشد. اما بیشتر چسب ها با مواد پلیمری و افزودنی هایی مانند معرف های جفت کننده سیلانی، مواد تغلیظ کننده، مواد نرم کننده، مواد پرکننده معدنی ساخته می شوند. آثار به جای مانده از گذشته گان نشان دهنده این است که در گذشته دور نیز از چسب بهره می برده اند، البته چسب ها در آن زمان ها به شکل قیر بوده اند اما بعد از جنگ جهانی دوم با مخلوط کردن رزین فنلی با پلی کلروپرن چسب هایی کار آمد می ساخته اند. در اوایل قرن نوزدهم با پیدایش چسب های سنتیک چسب های گیاهی و حیوانی از رده خارج شدند. امروزه انواع چسب ها به وفور وجود دارند و هر کدام از آنها برای کاری ساخته شده اند و از این رو مواد تشکیل دهنده آنها با هم متفاوت است.

چسب های الاستومر

این چسب شامل چسب های کائوچویی مصنوعی می شود. مصرف این چسب ها در صنایع کشتی سازی و هواپیما سازی می باشد. یکی از انواع این چسب ها، چسب لاستیک می باشد که از حل کردن کائوچو با بنزین به وجود می آید. یکی از دیگر انواع این چسب ها، چسب اوهو و موارد مشابه آن می باشد که یکی از مواد تشکیل شده از وینیلی در حلال هایی نظیر استون و اسیداستواستیک ساخته می شود. جالب است بدانید این نوع چسب ها به علت موادی که آنها را تشکیل می دهند قابلیت چسباندن همه چیز به غیر از اجسام با جنس لاستیک را دارند و به علت همین خصوصیت شان است که در صنعت های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند.

چسب صنعتی توتال

این چسب یک محصول تک جزئی می باشد و بر پایه لاستیک های پلی کلروپرن ساخته می شود. خصوصیات این چسب شامل مقاومت بالا در برابر دما، قدرت چسبندگی بالا، استحکام بالا می باشد و برای چسباندن انواع لاستیک، چرم، کفپوش های پی وی سی، انواع فلز و کاغذ کاربرد دارد. برای خرید چسب ورق طلا با ما همراه باشید.

چسب سنگ

چسب سنگ یکی از دیگر انواع چسب مورد بحث ما است، این چسب بر پایه پلی استر غیر اشباع ساخته می شود و دو جزئی می باشد. این چسب به سرعت خشک می شود و چسبندگی بسیار بالایی دارد از این رو برای چسباندن انواع سنگ مصنوعی و طبیعی کاربرد دارد. با این چسب می توان این سنگ ها را به یکدیگر یا به سطوح سیمانی متصل کرد. یکی از دیگر استفاده های این چسب برای پر کردن منافذ ساختمان است. از آنجا که این چسب از نفوذ آب جلوگیری می کند این چسب را برای پر کردن منافذ مرطوب شامل حمام و دستشویی به کار می برند. چسب سنگ یکی از انواع چسب قوی و پر کاربرد می باشد.

چسب پی وی سی 

این چسب محصولی تک جزئی می باشد و بر پایه رزین های پی وی سی است و دارای انعطاف بسیار بالا می باشد، عملکرد این چسب بسیار سریع است، چسبندگی آن بالا است، استحکام مناس مقاومت در برابر رطوبت از ویژگی های این چسب می باشد که برای چسباندن پروفیل های پی وی سی و لوله های آب و فاضلاب فشار قوی طراحی شده است.

چسب پارکت دو جزئی

این چسب دو جزئی می باشد و قابلیت های آن شامل : انعطاف پذیری عالی، مقاومت عالی، چسبندگی مناسب، مقاومت دمایی بالا می باشد. این چسب برای چسباندن پارکت و لیمینت و کفپوش های چوبی روی سرامیک و سنگ کاربرد دارد.

چسب های همه کاره

این چسب بر پایه پلی کلروپرن می باشد. این چسب ها برای چسباندن دکورها، چوب، چرم، چوب پنبه، لاستیک، نمد،PVC ، فوم های نرم کاربردی است. از دیگر کاربرد های این چسب ها می توان از نصب عایق های صوتی، نصب پانل های آکوستیک و همچنین نصب درزگیری شیارها جهت محافظت در برابر رطوبت نام برد. البته این چسب ها کاربرد های زیادی دارند و به این علت است که با نام چسب های همه کاره شناخته می شوند. طریقه مصرف چسب همه ‌کاره به این صورت است که : ابتدا به یاد داشته باشید، سطوح مورد نظر می بایست خشک و بدون هیچ گرد و غبار و مهمتر از همه فاقد چربی باشند. هر دو سطح مورد نظر خود را به صورت یکنواخت به چسب آغشته کنید و بعد از ۵ دقیقه آنها را به یکدیگر بچسبانید و تحت فشار قرار دهید.

نظر خود را وارد نمایید.

خبرنامه

دریافت آخرین اخبار
back to top